fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Produsele Farmec care mi-au bucurat vara

de

Nu știu cum se face că, deși recunoaștem cu toții că de mai bine de jumătate de an trecem prin vremuri grele, bilanțurile ne ies pe plus. Alunec în toamnă și, pentru prima dată după multă vreme, nu mai am lacrimi de tristețe pe obraz, obraz care, culmea, parcă n-a mai îmbătrânit cu o vară, ci s-a luminat cu o grămadă de povești noi, fericite.

A fost o vară a drumurilor nestrăbătute vreodată înainte. A fost o vară a emoțiilor trăite adânc. A fost o vară în care, nu știu cum, nu știu de ce, deși m-am îngrijit mai mult acasă decât prin saloanele destinate dichiselilor profesioniste, m-am trezit că oglinzile mă arată mai frumoasă ca oricând înainte.

M-a întrebat prietena mea Adela Sîrghie (propusă pentru titlul de Most Active Digital Diva, și pe care o puteți vota AICI)  care sunt produsele Farmec pe care le așez în topul preferințelor mele din ultima vreme și m-am încumetat să fac un mic clasament.

N-am ieșit niciodată afară din casă fără să-mi aplic pe piele un strat fin de cremă de protecție solară. În primul rând cea pentru față, Cremă pentru față cu tentă naturală , cu protecție SPF 50, care are o textură ușoară și hidratantă, dar și cea pentru corp, Lapte de protecție solară SPF 50, cu filtre solare ultraperformante, pe care mi-am aplicat-o pe brațe.

N-am plecat nicăieri fără să am la mine Gelul dezinfectant pentru mâini, cu alcool și glicerină, care e perfect pentru situațiile – atât de multe!- în care nu avem posibilitatea să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun, dar care nici nu usucă pielea de pe mâini, îmbătrânindu-le, cum fac alte dezinfectante.

Și am avut mereu la mine Rujul lichid cu rezistență îndelungată, ca să zâmbesc în nuanțe durabile, să sărut fără să las urme, să nu am nevoie să mă privesc prea des în oglindă ca să mă simt frumoasă.

N-am renunțat în nicio seară la ritualurile trupului, după duș am folosit mereu Crema de corp atât de fină și cu miros plăcut sau, dacă stătusem la plajă, Gelul reparator după plajă, răcoros și intens hidratant, care să mă facă să alunec mătăsoasă în pijama, în vis și, iată, în toamna aceasta care nu mă mai sperie.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Tag-uri:
· · · ·
Categorii:
Beauty Monday

Comentarii

 • Să ai o toamnă cel puțin la fel de frumoasă ca vara care tocmai a trecut!
  Mie îmi mai plac diversele sortimente de săpun lichid de la Farmec (hidratante și discret parfumate) și cremele de mâini.

  Violeta 3 septembrie 2020 23:11 Răspunde
  • Violeta, mie imi plac foarte mult fiolele si de ingrijire pentru par si pentru ten – pe care le folosesc tot timpul anului, nu doar vara.

   Alice Năstase Buciuta 5 septembrie 2020 21:14 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title