fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Wake-up, make-up! Un popas pentru un machiaj reușit

de

Nu pot să merg la salon, să mă coafez și să-mi fac machiaje sofisticate cu regularitatea cu care o fac doamnele care au un program mai previzbil decât al meu. O fac în funcție de ferestrele care îmi rămân în agendă. Însă am descoperit recent un truc care mă ajută să arăt foarte bine ori de câte ori am nevoie, chiar și fără programare. Înaintea unei întâlniri importante sau doar atunci când simt nevoia să-mi schimb starea oferindu-mi un răgaz de răsfăț, mă opresc la unul dintre magazinele Gerovital care îmi ies în cale. Iar acolo, în doar câteva minute, capăt un machiaj proaspăt și-o stare de bine care mă ajută în tot ce am de făcut mai departe.

Recunosc că nu știam că pot cere un machiaj integral, însă am aflat într-una dintre zilele în care mersesem la magazinul Gerovital din Sun Plaza, care-mi e cel mai aproape de casă, pentru a testa niște produse noi. Domnișoara drăguță din magazin m-a întrebat dacă nu vreau să-mi facă, mai întâi, un test de dermoanaliză, pentru a vedea ce fel de ten am și, în funcție de rezultatele testului, să-mi aleg produsele. Mi s-a părut o idee grozavă și, în timp ce un aparat inteligent îmi scana chipul, iar eu aflam că stau bine cu hidratarea și cu mărimea porilor, dar nu prea grozav cu melanina care e, mai ales acum, la final de vară, în exces, m-a invitat la un machiaj.

M-am bucurat, pentru că domnișoara de la Sun Plaza, Gabriela Radomir, make-up artistă și specialistă în produse Gerovital, mi-a explicat câte ceva despre fiecare produs cosmetic folosit și mi-a dat și câteva ponturi numai bune de aplicat mai departe, legate de alegerea nuanței de pudră și a celor din trusa cu farduri de pleoape. Înainte de a-mi întinde rujul, mi-a aplicat pe buze o cremă-booster din gama Gerovital Luxury, al cărei efect s-a simțit imediat ca o furnicătură și s-a văzut în câteva minute, pentru că mi-a accentuat conturul și volumul buzelor.

Am zis „Wow!”, înainte să zic „Mulțumesc!” Am întrebat și a doua oară dacă machiajul este gratuit și Gabriela mi-a confirmat că este pe de-a-ntregul gratis, apoi am plecat bucuroasă că am descoperit o modalitate atât de simplă de a-mi împrospăta înfățișarea și buna dispoziție și de a vedea, cu adevărat, cum se comportă produsele de make-up și cât de bine rezistă pe chip, înainte de a mi le comanda online, de pe site-ul Farmec.ro sau cumpăra din magazin. Găsiți magazine Gerovital și în Băneasa Shopping City, Veranda Mall, Park Lake, AFI Cotroceni și în Centrul Vechi pe strada Smârdan, așa că vă recomand și vă invit să încercați un machiaj – sau mai multe! – și să reveniți să schimbăm impresii!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Beauty Monday

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title