fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Suntem frumoase aici și acum! Iar câștigătoarele sunt…

de

Trei câștigătoare norocoase vor primi, în urma concursului nostru anunțat în articolul Daruri din martie pentru tot anul, un cadou minunat din gama Gerovital Luxury, constând într-un gel micellar demachiant și o cremă-gel anticearcăn.

Cele trei câștigătoare și comentariile care le-au ajutat să câștige sunt:

Amelia Baciu: Cred în naturalețea zâmbetului ce da frumusetea si profunzimea privirii, în sufletul curat si mintea deschisă spre Binele Universal, în creația si imaginatia ce dau culoare vieții, în gesturile care aduc fericire celor din jur si gândurile ce transmit o parte din Înțelepciunea dobândită secundă cu secundă!!
Suntem frumoase prin unicitatea exprimată cu sau fără cuvinte….! Suntem frumoase aici si acum… clipă de clipă si privim aproapele cerând puțin si daruind uneori mult prea mult!

 

Muza: Bunica folosea caimacul de lapte pentru fata si ulei pentru mainile atat de muncite.Au fost ani in care striveam pulpa unui fruct de pielea obrazului meu tanar si rezultatul era spectaculos.Crema de fata ,demachiantul si gandul bun ajuta pielea si netezeste ridurile .Insa cearcanele reflecta starea de sanatate si exploatare incorecta a organismului.Apar si dispar dupa cum functioneaza organismul…desi, sincer, nici nu este ceva rau sa ai riduri. Etalate cu demnitate, netezite cu o crema buna,devin un accesoriu nelipsit pentru varsta de aur. Este un mare noroc pentru cine prinde varsta ridurilor, nepotilor… ceea ce iti doresc si tie, Alice!

 

Adriana: Am incercat cat am putut sa am grija de mine, sa nu plec niciodata de acasa nemachiata, natural, cu putina pudra, rimel si nelipsitul ruj..Am fost invatata de bunica, de mama sa-mi placa de mine in primul rand si sa am grija de cum arat..Nu am folosit multe creme, cand eram tanara imi curatam fata cu albus de ou, cu ceaiuri de galbenele , apa si sapun..apoi am trecut la creme de zi , un pic de pudra..sunt adepta pudrei…un pic de ruj..totul discret..Au trecut anii,iar acum pensionara fiind folosesc creme de zi,pe care le am testat si din cand si cand pudra…Ma privesc in oglinda si mi spun de multe ori:”doamne, ce am imbatranit!”dar asta-i viata.. Cred ca important e sa ne simtim iubite…de el, de copii..de noi..si …sa nu uitam de noi…

P.S. Aștept cu drag pe adresa mea de e-mail, alice@revistatango.ro, adresa completa, numele din buletin si numarul de telefon al celor trei doamne. Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă aștept și la următoarele concursuri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii

  • Multumesc mult,Alice!Multumesc Gerovital!
    Primesc darul cu multa bucurie si recunostinta,deja mi s-au netezit cateva riduri dupa vestea cea buna.
    Iti doresc multa sanatate ,tie si familiei tale minunate!

    Muza 10 aprilie 2019 19:09 Răspunde
    • Muza, sa stii ca am ras citind comentariul tau- asa e, ni se netezesc ridurile si de la sine, cand suntem vesele si fericite, e si asta o reteta foarte buna si eficienta!

      Alice Năstase Buciuta 11 aprilie 2019 13:23 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title