fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Mâna mea e prea ocupată cu mâna ta

de

Mâinile noastre s-au reîndrăgostit unele de altele de când cu brățările Haruka. Nu știu ce descântece de mare dragoste a pus Dana Stupar atunci când a împletit mărgelele, culorile și gândurile în țesătura lor magică, dar noi, pur și simplu, ne-am îndrăgostit din nou unii de alții de când le purtăm. Iar astăzi, când am primit un nou pachet plin cu brățări, am plâns de emoție și de bucurie și ne-am îmbrățișat, cu mâini recunoscătoare. Aceleași mâini pe care le adunăm în dreptul inimii, când spunem marea invocație de dimineață: Mă plec, în enormă recunoștință, față de tot ce mi-a fost dat… Aceleași mâini pe care le ridicăm în dreptul frunții când, la sfârșitul fiecărei rugăciuni, spunem:

Mulțumesc!

Sunt cele mai frumoase brățări pe care ni le-am fi putut imagina vreodată, pentru că sunt create special pentru noi și poartă mesaje ale binelui și ale iubirii, amestecate acolo, printre firele sfinte. Așa cum femeile ascundeau mesaje magice între musculițele iei și spuneau rugăciuni atunci când le coseau, așa face și Dana, creatoarea de frumos de la Cluj, care a evadat din lumea cifrelor ca să așeze splendoarea pământului și simbolurile credințelor lumii pe ițele unui război de țesut și pe pânzele tablourilor.

Ne-am apucat să fotografiem brățările, ca să îi trimitem imaginile și Ilonei, care e încă plecată în tabără, dar arde de nerăbdare să-și vadă brățara dorită. Iza a refuzat ferm să-și mai dea jos vreodată brățara-curcubeu, așa că a trebuit să-i pozăm brățărușa cu mână cu tot. Și dacă tot ne-au ieșit imagini atât de frumoase, văzute prin ochii de artist ai iubitului meu, dacă tot ne-am bucurat să ne ținem de mână și să ne mândrim cu noile noastre podoabe Haruka, ne-am gândit să-i mulțumim și Danei Stupar și s-o rugăm să nu cumva să se lase. Să țeasă, să țeasă, să țeasă mai departe, ca un păianjen al binelui, ca o Penelopă căreia să i se-ntoarcă bărbatul acasă numa-ndată, ca o vrăjitoare a magiei albe în luminile căreia să ne regăsim bucuria de a trăi, darurile uitate, credința și iubirea fără sfârșit.

P.S. Dana Stupar va fi în curând invitata mea la emisiunea Marea Dragoste de pe Canal 33 și vom vorbi acolo și despre alte secrete ale frumuseții și ale bucuriei de a trăi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Confesiuni

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title