fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Tinerețe pentru păr- Plantur39. O invitație la CONCURS

de

Am avut mereu păr frumos, îngrijit, și m-am mândrit cu faptul că mi l-am putut păstra întotdeauna lung, așa cum îmi stă bine mie. Am început să mă neliniștesc abia după 40 de ani, când l-am văzut rărindu-se treptat și chiar, la un moment dat, o stilistă de la salonul la care mergeam atunci mi-a zis de la obraz că ar trebui să mă tund fiindcă, la vârsta mea – mi-a spus ea din vârful buzelor ei în etate de numai 20 de anișori și era gata să mi-o spună și din vârful foarfecelor – pletele nu mai sunt coafura recomandabilă.

„Cred că ar trebui să ne tundem”, mi-a ciripit ea folosind un plural caraghios, care oscila între tonul ocolit politicos și cel, chipurile, ocrotitor. „Fiindcă ni s-a cam rărit perișorul”, a explicat, arătându-mi un zâmbet naiv în oglinda care nu s-a spart, totuși, sub fulgerul privirii mele nu la fel de inocente. „Nu luăm nimic, niciun medicament?” a continuat ea să mă interogheze și să mă enerveze, iar eu i-am răspuns, înțepată: „Ba luăm, păpușă, dar n-au efect deloc”.

Imediat după aceea, m-am mutat la alt salon și am început o cursă istovitoare împotriva căderii părului, care a inclus pastile, fiole, masaje și rugăciuni de îndesire a firelor mele de păr pe care eu le vreau lungi, frumoase, mătăsoase, dese, coafate. Nu, nu mă dau nici bătută, nici tunsă!

Așa că am avut toate motivele să mă bucur atunci când am primit invitația de a testa Plantur 39. Mai precis cel puțin #39demotive, dintre care primul este acela că pot împătăși cu voi, cititoarele mele, această bucurie, nu doar povestindu-vă despre experiența mea, ci și oferind la trei dintre cele mai fidele și mai talentate cititoare câte un set de asemenea produse ca premiu la concursul pe care îl declar deschis odată cu deschiderea cutiei mele cu produse Plantur39.

Cum voi folosi Plantur39? Foarte ușor, foarte plăcut și, cu siguranță, zilnic, pentru că așa se obține efectul scontat. Într-o zi îmi voi spăla părul cu șamponul Plantur39, însoțit de balsamul din aceeași gamă, iar în ziua următoare sau chiar în două dintre zilele următoare, în funcție de cât de mulțumită sunt de cum îmi stă părul și de programul pe care îl am, tonicul Plantur39, care asigură scalpului complexul de phyto-cafeină care să contracareze efectul scăderii nivelului de estrogeni odată cu apropierea de menopauză – inevitabilă după 40 de ani – oferind energie firului de păr. Cafeina activă din Plantur39 pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale și este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore, de aceea, efectele utilizării produselor sunt maxime atunci când sunt ele sunt aplicate zilnic.

Faptul că nu este obligatorie folosirea șamponului zi de zi, ci tonicul îl poate înlocui pentru o zi sau chiar două – iar tonicul nu îngrașă părul, ci îl lasă la fel de suplu ca după spălare – fac utilizarea Plantur39 extrem de ușoară și de plăcută. Iar parfumul irezistibil, natural, de plante aromatice și de grădină proaspătă este încă unul dintre cele #39demotive de a înlocui, de acum și până-n viața viitoare, șampoanele obișnuite cu produsele din gama Plantur 39.

Cine crede că are nevoie de produsele Plantur39 și este gata să le încerce pentru a le alege? Cele mai convingătoare și, așa cum v-am obișnuit aici, pe Marea Dragoste/revista tango, cele mai poetice răspunsuri vor primi ca dar un set de produse Plantur39 numai bune de așezat pe marginea căzii unei femei care-și iubește pletele și e dornică să-și păstreze tinerețea părului cât mai mult timp cu putință.

P.S. Voi reveni cu detalii despre primele efecte resimțite. I’ll be back! J

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Comentarii

  • Nu cred ca pot fi nici prea convingatoare si nici prea poetica dar dupa ce am citit descrierea produselor mi-le voi cumpara neaparat 🙂 Am mai probleme cu caderea parului de ceva vreme si nu reusesc nicicum sa rezolv problema desi am mai folosit cateva tratamente.

    Marina Staudt 14 august 2018 12:36 Răspunde
  • Bună Alice,nu știu cât de poetic e răspunsul meu,însă știu că doresc să încerc Planuri 39 și nu doar așa. .fiindcă parul meu simt ca suferă ca nu i dau atenția cuvenita..? din multe motive..de foarte mult timp ..Sper sa i fac o bucurie …?.Mulțumesc.
    ..

    Adriana 14 august 2018 13:01 Răspunde
  • Vreau sa am cosite ca de zeite/Frumoase ca razele de luna./Sa le impletesc intr-o cununa/Sa folosesc Plantur39 parul sa creasca frumos/liber ca razele de soare/Frumos sa fie ca spuma marii/Sa miroasa sideral/Ca trandafirii frumosi si matasosi ca un val ideal //Sa fie lung ca o ploaie de vara/Sa imi spuna sotul/ca imi miroase parul frumos ca mierea si este negru ca de abanos/si matasos si frumos/ Plantur39 sa ma ajute/sa am un par de vis/ca in paradis/maltumesc pentru concurs ❤️ m-ai facut sa visez la un par stralucitor.

    hossu claudia 14 august 2018 16:04 Răspunde
  • CU Plantur39 PARUL ESTE PUFOS CA UN NOR/STRALUCITOR CA RAZELE DE LUNA/NEGRU CA NOAPTEA/ESTE FRUMOS CA O CLIPA PLINA DE DOR/IMI VINE SA IL SARUT/COSINZEANA MEA ESTE FRUMOASA CA UN VIS/CU PARUL VALURI DE MATASE /MIROS CA FLOAREA DE CAIS/ESTE TOT CE IMI POT DORI/SA O IMBRATISEZ CU FOC/SA O SARUT PE LOC/MA CUCERESTI CU SARUTARI DIN POVESTI/CU A TA INIMA CE BATE/MA IUBESTI CU ALE TALE SOAPTE/ESTI DIVINA SI DUROASA/A NOPII FRUMOASA/

    hossu emil 14 august 2018 16:19 Răspunde
  • Alice-super-scumpa mea! Si eu vreau in concursul pentru par! O formulare poetica nu cred ca am sa pot realiza, insa spalatul parului este unul dintre ritualurile mele preferate, mi se pare ca ma vindeca de orice! Daca ma doare capul sau orice altceva (nu prea are efect pentru dureri de inima, insa eu il practic oricum), spalatul parului ma face sa ma simt mai bine! Si sper sa castig un premiu pentru par frumos si sanatos! Te imbratisez!

    jeni 17 august 2018 10:40 Răspunde
  • Sta la loc de cinste, intr-o rama simpla,o fotografie alb-negru,neretusata,dar care mi-aduce aminte in fiecare zi despre cum aratam in ultimile zile ale studentiei mele.Cei ce o privesc,fara exceptie, exclama:ce par frumos aveai!Nu stiu ce s-a intamplat, odata cu ridurile,cu cearcanele,care s-au inmultit,parul a slabit, s-a dus, incet, incet,fara sa realizez parca,si uite asa a ramas doar amintirea a ceea ce am fost odata.Totul s-a schimbat, doar ochii mi-au ramas aceeasi, mai incercanati, dar tot la fel de albastri. E singura dovada care ma ajuta sa spun azi”am fost odata o femeie tanara si frumoasa”

    mona 20 august 2018 11:55 Răspunde
    • Mona, eu stiu ca si astazi esti foarte frumoasa, desi nu te-am vazut niciodata. Te imbratisez! Si te inscriu in concurs!

      Alice Năstase Buciuta 20 august 2018 21:18 Răspunde
  • Nu am veleitati de poet/Plantur 39 din suflet doresc/Pentru tragerea la sorti ma pregatesc/Si sper ca o sa reusesc!

    Cristina 21 august 2018 17:09 Răspunde
    • Cristina, pai nu trebuia in versuri, Claudia a dat tonul la versificatie si am ramas asa, pe linia asta, rimata si ritmata, dar nu asta era conditia!!! 🙂

      Alice Năstase Buciuta 23 august 2018 12:22 Răspunde
  • Imi doresc sa am un par plin de volum si stralucire chiar daca am 40 de ani. Am incercat tot felul de produse pentru par din saloane, din farmacii, din plafar, alimentatie sanatoasa dar din pacate nu am gasit nimic care sa imi ajute parul. Nu am testat insa Plantur39, sunt curioasa daca are vreun efect.

    Marina 26 august 2018 7:26 Răspunde
    • Marina, este problema noastra, a doamnelor ajunse la 39+… Merita incercat si Plantur 39, categoric, primele semne sunt minunate! Iti multumesc ca ai scris.

      Alice Năstase Buciuta 26 august 2018 15:39 Răspunde
  • Pffff….cum sa incep??!!! Mai intai m-am umflat cititnd despre concurs…M-au napadit ideile despre cum as putea sa mi laud pleata. Apoi m-am dezumflat citind ce ai scris tu Alice despre parul tau, fiindca exact aceleasi idei imi cam venisera si mie in minte. Iata-ma deci complet descoperita…. Incerc totusi, sa adun un cateva randuri admuratia mea pentru parul lung si sanatos. Leoaica fiind, ma bucur de o pleata impresionanta, mostenita de la bunica paterna. Dintotdeauna mi-am dorit sa am si eu parul ca al ei…luuuuung, si impletit in 2 cozi, care apoi sub magia degetelor ei deveneau un coc elegant. Visul a devenit realitate abia prin scoala generala, cand am ajuns la lungimea dorita. Stiu ca e arma noastra secreta si vreau sa il pastrez lung si des pana voi avea varsta bunicii mele, sa mi-l poata impleti nepoatele, cum le am impletit eu si sora mea pe bunicile noastre iubite. Nu stiu care era seceretul lor, dar stiu ca voi incerca tot ce este posibil pentru a ma bucura de parul meu bogat cat mai mult timp.

    Janina Dima 26 august 2018 12:49 Răspunde
    • Janina Dima, era bine sa fi aflat si secretul bunicilor, sa stii! Inteleg ca ai o gena buna, totusi, si ca esti norocoasa. Iar daca ai folosi si un produs bun, cum e Plantur39, da… s-ar putea sa ai cozi groase si luni pana la adanci tinerete- fiindca noi, doamnele cu dragoste in suflet nu imbatranim niciodata. Bine ai venit in concurs!

      Alice Năstase Buciuta 26 august 2018 15:42 Răspunde
  • Am suferit pentru parul meu inca din copilarie cand plangeam de fiecare data dupa ce scapam de „stilista” care imi ciuntea parul.Adevarate batalii s-au dus intre mine si mama care isi impunea punctul de vedere ca e mai bine scurt la firul meu fin si subtire.Anii au zburat si acum uitandu-ma in urma vad ca maternitatea a scos la iveala cocheta din mine.Am ajuns la varsta la care inainte regula era parul scurt sau permanent, dar eu imi continui lupta pentru pletele mele.As vrea sa confirm ca Plantur39 face minuni

    AnaM 28 august 2018 14:54 Răspunde
    • AnaM, mi-ai amintit de cate ori am plans si eu dupa ce ma intorceam, in copilarie, de la coafor, unde ma tundeau cu totul altfel decat as fi vrut… Te imbratisez, bun venit in concurs!

      Alice Năstase Buciuta 29 august 2018 10:04 Răspunde
  • Si eu doresc un set de produse Plantur39 pentru ca :
    – am 4(si aproape)9 ani, si am nevoie sa fac ceva pentru putinul par care a mai ramas ;
    – dar de citeva zile m-am tuns de la 30cm la aprox ( as atasa pozele dace se poate) ;
    – am o fetita de 5 anisori de crescut. n-as vrea sa o cresc doar cu povesti, as vrea si cu confirmari ( sa-i arat ca se mai poate face ceva )
    Te rog, te rog, te rog……. frumos !

    Alina 6 septembrie 2018 10:22 Răspunde
    • Alina, te inscriu in concurs- maine, luni, pe 10 septembrie, se vor anunta si rezultatele.

      Alice Năstase Buciuta 9 septembrie 2018 9:38 Răspunde
    • Draga Alina, intrucat am obtinut o suplimentare de premii, te declar si pe tine castigatoarea concursului si iti trimit un set de produse Plantur. Astept cu drag adresa ta pe mailul alice @revistatango.ro

      Alice Năstase Buciuta 21 septembrie 2018 10:11 Răspunde
      • Am 47 de ani si imi cadea parul foarte tare atunci cand am inceput testarea kit-ului oferit de Plantur 39 prin minunata Alice.
        Am inceput sa folosesc zilnic produsele de cum le-am primit :
        • samponul Plantur 39 si balsamul Plantur 39 pentru par vopsit si deteriorat
        • tonicul Plantur 39
        • peria de par
        La mine, dupa 2 luni de folosire, a oprit caderea masiva si a imbunatatit foarte mult aspectul parului. Acum parul meu are volum si este surprinzator de stralucitor.
        Va pot spune cu certitudine ca sunt produse excelente care merita un loc in rutina zilnica de ingrijire a parului.
        Cum multa apreciere si admiratie,
        Alina

        Alina 9 noiembrie 2018 10:19
      • Multumesc mult, Alina, pentru feed-back! Ma bucur tare mult ca le-ai testat!

        Alice Năstase Buciuta 11 noiembrie 2018 19:48

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title