fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Am încredere în frumusețe!

de

Aș putea să spun că și cu produsele bune de îngrijire e aproape la fel ca în rugăciuni: cel mai mult contează încrederea că va fi bine, iar apoi ajutorul vine și se așază firesc pe un tărâm deja fertil. Dar nu e în niciun caz vorba despre efectul placebo – care există, și el, dar aceasta este o altă discuție- ci despre faptul că produsele bune te conving de la primele întâlniri și te fac să le incluzi cu adevărat în ritualurile tale. Dacă îți câștigă încrederea de la început, atunci speranța că efectul lor îți va înfrumuseța chipul (trupul, părul, dinții, unghiile sau viața, după caz…) te va face să le aplici corect. Cu precizie. Și cu iubire. N-ai să sari nicio zi și nicio noapte, n-ai să mai uiți de ele fără să tresari și, dacă pleci, să te întorci ca să le pui în bagaj. Iar această încredere e extrem de importantă. Căci doar așa dai șansa unui produs bun să-și facă treaba până la capăt.

Așa am pățit cu Plantur 39. Mi-a plăcut atât de mult de la primele aplicări – mie, recunosc, cel mai mult mi-a plăcut prima dată parfumul lor proaspăt și apoi felul în care s-a simțit părul meu după ce i-am făcut cunoștință cu conținutul magic al sticluțelor verzi – încât nu am sărit nicio zi fără să aplic produsele, deși, în mod obișnuit, când vine vorba de ritualurile frumuseții mele mai spun câteodată și „las’ că merge și așa”. De data asta chiar mi-a făcut plăcere să nu sar nicio zi și să aplic, docilă și încrezătoare, produsele Plantur 39 pe bază de complex de phyto-caffeină care contracarează efectele căderii premature a părului din cauza scăderii nivelului de estrogen care survine, vrând-nevrând, după 40 de ani. O zi șamponul și balsamul și apoi, în următoarea zi sau chiar în următoarele două zile, tonicul Plantur 39, pentru ca infuzia de phyto-coffeină să fie constantă. N-am sărit nicio zi. Iar acum părul meu arată mai plin și mai mătăsos, are mai mult volum și, cel mai important lucru, mi-am recăpătat încrederea în frumusețea lui și sper că, peste încă două luni, efectele se vor vedea și mai intens, iar părul se va îndesi.

Îmi purtam părul mai mult strâns în coadă sau coc, ba chiar, îmi trecuse prin minte, ca un sacrificiu, să mă tund, pentru că mi se părea singura variantă vindecătoare posibilă pentru părul rar, deși eu iubesc dintotdeauna să am păr lung, care-mi încadrează chipul și umerii, iar imaginea mea cu plete lungi și învoalte e singura în care mă regăsesc. Acum știu că nu va fi nevoie. Folosesc de o lună produsele Plantur 39 și nu am de gând să mai renunț la ele, fiindcă efectele nu se lasă așteptate. Am încredere. Am curaj. Am plete frumoase și tinere și acum am încredere că voi avea mereu.

Odată cu mine și cu bucuria descoperirii mele primesc șansa de a încerca produsele Plantur 39 trei dintre cititoarele mele. Primiți-le cu încredere și aplicați-le cu precizie și cu atenție. Și aștept negreșit feed-back-ul vostru la o lună de la aplicare, și apoi la trei luni, ca să schimbăm impresii, și poze, și laude una pentru cealaltă.

Iar câștigătoarele sunt:

Claudia Hossu

Mona (comentariul referitor la fotografia alb-negru)

Anam

Vă rog să îmi trimiteți pe adresa de e-mail alice@revistatango.ro numele complet, adresa unde doriți să vă expediez premiul si un număr de telefon la care să vă poată contacta curierul.

Vă mulțumesc tuturor!!!

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Comentarii

  • Multumesc pentru premiu.Il astept cu nerabdare

    AnaM 21 septembrie 2018 15:25 Răspunde
  • Am 47 de ani si imi cadea parul foarte tare atunci cand am inceput testarea kit-ului oferit de Plantur 39 prin minunata Alice.
    Am inceput sa folosesc zilnic produsele de cum le-am primit :
    • samponul Plantur 39 si balsamul Plantur 39 pentru par vopsit si deteriorat
    • tonicul Plantur 39
    • peria de par
    La mine, dupa 2 luni de folosire, a oprit caderea masiva si a imbunatatit foarte mult aspectul parului. Acum parul meu are volum si este surprinzator de stralucitor.
    Va pot spune cu certitudine ca sunt produse excelente care merita un loc in rutina zilnica de ingrijire a parului.
    Cum multa apreciere si admiratie,
    Alina

    Alina 9 noiembrie 2018 10:26 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title