fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Veșnicia începe cu o săptămână

de
Călătoria de o mie de mile începe cu un pas, iar orice program pe termen lung începe cu o clipă, cu o oră, cu o zi. Sau cu o săptămână, dacă vorbim despre lucrurile cu adevărat importante.
O săptămână I-a trebuit lui Dumnezeu pentru facerea lumii, a cărei măreție s-a bazat pe un cuvânt, acela care a fost la început. O săptămână ne trebuie și ca să ne îndrăgostim, atunci când intrăm, cu zâmbetul pe buze și inima bătând în ritm de aripi de fluture alb, în ceea ce se numește săptămâna oarbă. Și o săptămână durează arderea de lumină a marilor suferințe, între cădere și înălțare așezându-se aceleași miraculoase, dureroase și vindecătoare șapte zile ale săptămânii patimilor.
O săptămână mi-a trebuit ca să mă conving că sunt pe drumul cel bun în căutările mele și atunci când a fost vorba despre o slujbă nouă, despre o carte de scris, despre o prietenie așteptată, despre o călătorie planificată. O săptămână mi-a fost de ajuns ca să știu că trebuie să mă las definitiv de fumat și tot șapte zile mi-au trebuit ca să mă apuc, din nou și pentru totdeauna, de sport. Și, deși nu aș fi crezut, șapte zile mi-au fost de ajuns ca să-mi întorc obrazul la tinerețea de acum șapte ani și să pricep că, da, avem acces la tinerețea durabilă, lucrând cu noi și dinăuntru spre exterior, și invers, așezând pe obraz substanțe create cu știință. Și cu iubire, căci iubirea e ingredientul magic al veșniciei.
Vindecarea din inimă m-a convins pe dată, și am început s-o practic cu credință, dar recunosc că am probat programul intensiv de îngrijire a tenului împotriva îmbătrânirii cu oarecare scepticism, căci mi se părea prea puțin timpul ca să se vadă un efect durabil, dar rezultatele s-au văzut după prima aplicare. Mi-am așezat seara, înainte de culcare, conținutul fiolei delicate de sticlă, pe obrazul demachiat și curățat cu grijă, iar dimineața mi s-a părut că arăt mai bine. Apoi, de la o zi la alta, mi-am dat seama că nu doar mi se pare, ci chiar arăt mai bine și asta m-a făcut să zâmbesc cu încrederea în frumusețe pe care o aveam cu cel puțin șapte ani înainte… De aceea, vorbesc cu bucurie și cu drag despre programul de îngrijire antiîmbătrânire de la Gerovital, care este conceput sub forma unui kit cu 7 fiole, specifice rutinei particulare a fiecărei zile din săptămână, constituind un program complex de îngrijire a tenului, fiecare oferind beneficiile unui tip de acțiune: Luni se face oxigenarea, marți, exfolierea. Miercuri e antirid, joi e pentru lifting. Vineri aduce iar oxigenare și sâmbătă infuzia antirid, așezată pe tenul deja curățat și preparat, pentru ca tot periplul să se încheie cu o duminică a vitaminizării și a bucuriei verificate, cu ochii uimiți și recunoscători, în oglindă.
Călătoria de o mie de mile începe cu un pas, iar orice program pe termen lung începe cu o clipă, cu o oră, cu o zi. Sau cu o săptămână, dacă vorbim despre lucrurile cu adevărat importante. Cum este veșnicia. Sau cum e tinerețea adunată în șapte rugăciuni din inimă și în șapte fiole magice. Sau cum e veșnicia tinereții. Încercați și o să îmi dați dreptate!
P.S. Ca dar de Dragobete și de Mărțișor, sărbătorile noastre tradiționale, am lansat pe Instagram un concurs frumos cu premii în produse românești. Poate n-ar fi rău să vă uitați și acolo.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Comentarii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title