fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Să ne rămână, totuși, frumusețea!

de

De când am copii, împart cu ei tot ce am mai de preț. Au locuit, la început, în trupul meu, în care i-am adăpostit, întâi cu spaimă și uimire, apoi cu dragoste, cu grijă, cu dorință de a le fi casă bună – și am sporit confortul de la o lună la alta până la niște dimensiuni locative de care, azi, mi-e greu să îmi aduc aminte. (Însă aceasta e altă istorie, pentru altă postare și pentru altă visare.)

Apoi timpul meu l-am ciopârțit în funcție de fiecare somn și nesomn al lor, de fiecare poftă, de foame sau sete de mâncare ori joc. Și nu am loc să povestesc acum în ce fel mi-am extins, paradoxal și splendid, nemărginirile sufletului, de trei ori, ca să-l primesc și să-l adăpostesc pe fiecare dintre copiii mei, cu dragoste întreagă și fără sfârșit…

Un singur lucru l-am păstrat numai și numai pentru mine. Frumusețea mea de femeie și timpul pe care îl rup dintre toate obligațiile zilei ca să-l dedic ritualurilor mele de îngijire. Da, recunosc, abdic, de multe ori, de la raidurile prin magazine ca să vânez colecția cea nouă de haine și zorzoane, dar niciodată, absolut niciodată, nu îmi așez pe pernă obrazul fără să-l curăț și să îl răsfăț în atingerile tandre ale unei creme bune, care să țină ridurile departe și frumusețea aproape.

Și așa cum se întâmplă mereu, exact tărâmul interzis copiilor mei îi fascinează și-i uimește ca pe eroii basmelor pe care le spunem seară de seară. Mă roagă să-i las să adulmece parfumul fin al cremelor mele și să le atingă textura, să le împrumut gelul meu de duș, și, dacă se poate, puțin din crema de corp, și să le spun, din când în când, povești despre tinerețea fără bătrânețe, chipul fără de riduri și viața fără de moarte. Iar eu transfer povestea din tărâmul magic al cosmeticelor în cel miraculos al iubirii și le mărturisesc că vreau să păstrez cât mai mult netezimea obrazului și frumusețea clipelor noastre împreună, din a căror lumină se vor hrăni veșniciile iubiriie.

În weekend, îmi pregăteam tenul ca să primească mai bine efectul minunat al produselor Dr. Organic și foloseam o mască a aceluiași brand, Skin Clear-Deep Pore Charcoal Mask. Și, de data asta, în loc să mă ascund în baie și să le spun copiilor că nu, nu mă pot vedea așa, fiindcă sunt caraghioasă, i-am invitat să râdem și să ne jucăm împreună, să ne desenăm inimioare pe chip, cât pentru o poză cu zâmbet și-un ten bine curățat. Apoi le-am povestit că produsele pe care le folosesc, ÎNTOTDEAUNA, în primul rând pentru ei, dar neapărat și pentru mine, sunt produse naturale, care conțin cel puțin 70% ingrediente organice, de la branduri oneste și de încredere, care nu folosesc testările pe animale, nici produse chimice sau arome artificiale, nici organisme modificate genetic – așa cum ar trebui să facem cu toții atunci când ne alegem partenerii de drum lung întru frumusețe și întru sănătate. Și că am descoperit în gama dr.organic pomegranate, nu doar un parfum delicat și nespus de plăcut, de boabă de rodie preschimbată în sărut și aromă a prospețimii, nu doar gelul de duș al serilor noastre tandre sau deodorantul fin și eficient, partener delicat al încrederii în mine și-al dârei mele de parfum fin pe care o las în urmă, ci și crema anti-aging pe care o întind, cu grijă, pe chip, ferindu-l de riduri, crema pe care o așez la colțul ochilor – Advanced Recovery Eye Cream- ca să-mi zâmbească și lumina ochilor, nu doar buzele alintate cu balsam de buze cu parfum de rodie.

Împart cu copiii mei tot ce am mai de preț, așa cum fac toți cei care au avut norocul să fie părinți. Le așez, uneori, câte-un bob de cremă pe năsuc, ca să-i simtă parfumul, sau împart cu ei gelul de duș fin și aromat. Dar frumusețea mea n-o împart cu nimeni, ci mi-o păstrez, cât de mult pot, alegându-mi parteneri de drum lung, cum sunt recent și fericit descoperitele creme din gama Dr.Organic cu rodie, ajutoare de nădejde, care încorporează în textura lor fină și discret aromată natura întreagă cu toate miracolele ei.

Să ne rămână, totuși, doar nouă frumusețea, ca s-o putem da mai departe copiilor noștri și celor pe care îi iubim, prin încrederea din suflet, prin lumina din zâmbet!

P.S. Produsele se găsesc exclusiv în Farmaciile Sensiblu.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Comentarii

 • Iubesc acest amalgam de frumusete,cind o femeie cu bun simt face reclama voita sau nu la produsele cosmetic dr. organic.Iubesti sa fii frumoasa pentru cei ce te inconjoara si ce este mai important ajuti la intelegerea conceptului de iubire,dragoste in toate…

  cecilia 29 octombrie 2017 15:19 Răspunde
  • Cecilia, iti multumesc si iti intorc iubirea si gandul cel bun. Intr-adevar, nu exista nimic fara dragoste. Nici frumusete, nici speranta. Pentru mine e o bucurie sa imi gasesc ragaz, resurse, momente speciale in care sa impart cu cei de alaturi stradania mea de a pastra cat mai mult stralucirea si increderea unui chip indragostit.

   Alice Năstase Buciuta 29 octombrie 2017 17:56 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title