fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Întorc busola inimii către Medeea Marinescu și nu mă rătăcesc

de
„Iau prezența ei în orice distribuție a unui spectacol ca pe cea mai sigură garanție că, la sfârșit, voi aplauda cu ochii în lacrimi de emoție. Pentru că știu că își alege cu grijă piesele în care joacă, fiindcă felul ei cult, rafinat și generos de a vedea lumea e cel mai de încredere filtru al frumuseții. Dar și pentru că mi-am dat seama că, dacă, printr-o întâmplare, totuși, ar fi posibil că nu-mi placă întru totul textul, talentul său incredibil, demn de marile scene ale lumii, poate să înnobileze orice mesaj, mai însemnat sau, pur și simplu, oarecare… N-am timp să văd tot ce se joacă, deși aș vrea. Și-atunci îmi iau câteva repere ale bunului gust și ale marelui talent. Întorc busola inimii către Medeea și nu mă rătăcesc. Mărturisesc, așadar, că o ador pe Medeea Marinescu dintr-un fel de spirit practic al însetării mele artistice și vă recomand să faceți la fel.”

Așa scriam, nu demult, în paginile revistei Tango-Marea Dragoste, despre actrița Medeea Marinescu, vorbind despre aparițiile ei pe scenele, mai mari sau mai înguste, ale teatrelor.

Și, cu aceeași emoție și bucurie, scriu astăzi despre parteneriatul dintre Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, și frumoasa, delicata, eleganta Medeea Marinescu, care a devenit brand ambasador al gamei Gerovital H3 Classic, relansate sub conceptul creativ „Clasic feminin. Mereu actual”, un concept care subliniază faptul că într-o lume dominată de trenduri trecătoare, clasicul rămâne mereu actual, atemporal…

Așa este și Medeea Marinescu, mereu actuală, niciodată extravagantă și totuși atât de modernă, de fină, de nobilă în clasicismul stilului ei inimitabil, dar pe care vom incerca mereu să-l urmăm, noi, cele care ne oglindim în frumusețea ei și luăm ca reper harul ei de artistă și noblețea chipului ei de femeie. Ea este imaginea unei game de produse absolut minunate, produse care duc mai departe moștenirea inovației Prof. Dr. Ana Aslan prin complexul anti-age H3 cu ingrediente moderne, adaptate celor mai noi descoperiri în domeniu. O gamă, Gerovital H3 Classic, care conține opt produse, clasificate pe trei categorii de vârstă (+35, +45, +55), cu rezultate antirid dovedite clinic. Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1, Crema Regenerantă pentru Mâini și Crema Contur Ochi și Buze, care sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă. Crema Lift Hidratantă, o cremă cu acțiune complexă, cu efect de lifting și revigorare, datorate complexului de provenienţă botanică Sepilift. Crema Intensiv Hidratantă, carereface stratul hidro-lipidic protector al pielii datorită uleiurilor și grăsimilor naturale din compoziție. Crema Lift Restructurantă de noapte, ce îmbunătățește fermitatea pielii și corectează ridurile, oferindu-i tenului matur nivelul optim de nutriție și hidratare.
Crema Antirid Nutritivă care,prin formula sa grasă, bogată în uleiuri, ceruri şi grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucţie şi prin Complexul anti-age H3, oferă beneficii superioare pielii, prevenind şi atenuând semnele senescenţei tenurilor mature. Crema pentru ten matur, uscat, ridat, cu o formulă foarte grasă pe bază de 37% grăsimi naturale, ce are un efect geriatric intens, fiind dezvoltată special pentru vârsta 55+…

„Pentru mine, această asociere este extrem de onorantă. Gerovital este unul din brandurile cele mai longevive și mai reprezentative pentru România. Într-o piață invadată de produse spectaculoase, marketate și ambalate în exces, Gerovital a reușit nu doar să reziste, dar și să-și păstreze linia principiilor care l-au impus pe piața românească, fără compromisuri la nivel calitativ sau formal. Pentru mine a fost important mereu să aleg opțiunile în care chiar cred, să nu fac compromisuri artistice, stilistice, să nu mă expun în apariții de un gust îndoielnic, să rămân consecventă cu principiile estetice și de fond în care m-am format. Devenind ambasador Gerovital, devin un ambasador în fapt al unui produs care reprezintă calitate și bun-gust”, a declarat Medeea Marinescu, la fel de încântată ca noi toți de unicitatea gamei Gerovital H3 Classic, ce constă în complexul anti-age inovator H3, un element ce previne și combate semnele îmbătrânirii tenului și are un efect geriatric asupra pielii, fiind compus din: Juvinity, Acidul Hialuronic și Vitamina E, care acționează astfel: Juvinity, numită și molecula tinereții, întârzie îmbătrânirea metabolică și revigorează replicarea celulară, Acidul Hialuronic asigură tenului nivelul optim de nutriție și hidratează în profunzime, iar Vitamina E protejează Acidul Hialuronic, fibrele de colagen și elastina pielii. Acestui complex anti-age îi sunt asociate și alte principii active în funcție de destinația fiecărui produs. Formulările cremelor sunt semigrase și grase, bogate în uleiuri, ceruri și grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucție celulară.

Fotografia din deschiderea articolului este realizată de Paul Buciuta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Beauty Monday

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title