fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Lumea e cum suntem noi, ce superba asemanare

de

Traim intr-o lume plina de intrebari nemiloase sau nespus de uimite: stiai ca in Romania doar 12,6% dintre mame alapteaza? Stiai ca lipsa luminii are influente negative asupra psihicului? Stiai ca in tara noastra se nasc anual peste 1000 de copii cu malformalii congenitale cardiace si ca diagnosticarea malformatiilor se face printr-o simpla ecografie?!

Nu am raspunsuri, dar nici nu pot sa abdic sa le caut. Nu pot sa ma dau deoparte si sa spun: fie ce-o fi! Mie mi-e imposibil sa accept deriva si nepasarea… Pentru ca sunt un om caruia ii pasa. Dar mai ales pentru ca am trei copii atat de buni, de frumosi, de puri, incat de dragul si de grija lor nu pot lasa lumea sa se prabuseasca. Asa ca o tin mai departe pe umerii mei ingusti. Sunt un Atlas plapand, in rochie de matase. Nici nu-ti vine sa crezi, atunci cand ma vezi, ca sunt in stare sa deretic prin univers, hotarata sa pun lucrurile in ordine si pentru ziua de maine, nu doar pentru aceea de azi.

Numai ca stiu ca nu pot face asta de una singura. Am nevoie de oameni dispusi sa creada, alaturi de mine, intr-un viitor demn de splendoarea copiilor nostri sau a copiilor prietenilor nostri. Am nevoie sa gasesc parteneri de incredere care sa puna in practica ideile celor care, la fel ca si mine, nu renunta la rostogolirea zilelor si-a vietilor spre bine. Pe site-ul www.ideideviitor.ro oricare dintre noi poate veni cu o idee legata de schimbarea in bine a lumii in care traim. Nu e nevoie sa completezi formulare complicate sau sa stii tu cum poate fi implementata. Doar trebuie sa crezi in ideea ta si sa o explici pe scurt- sau pe indelete, cum doresti- tuturor celor care o vor citi. Iar nu peste mult timp, ideea ta poate deveni una dintre cele trei idei care vor fi implementate cu ajutorul companiei Philips. Te rog, intra pe ideideviitor.ro si schimba si tu lumea in care traim! Pentru ca, asa cum spunea poetul, lumea e cum suntem noi. Depinde de curajul pe care il punem in felul in care ne traim viata daca facem din aceasta asemanare o intamplare cumplita sau una superba, nu-i asa?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Confesiuni

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title