fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Marile preotese de la Calea Cunoașterii

de

Când închid ochii și intru în energia lor, așa le văd și le simt, ca pe niște mari preotese. Dar ele, în viața de zi cu zi, zâmbesc și vorbesc la fel ca noi, enoriașele de rând. Sau, mă rog, aproape la fel, fiindcă, totuși, au în plus o grație care le face să se distingă prin frumusețe și prin strălucire, oriunde s-ar afla.

Petra, Svetlana și Rodica sunt cele trei co-fondatoare ale grupului Calea Cunoașterii și de câte ori cineva îmi spune că a aflat despre grupul lor prin intermediul emisiunii Marea Dragoste pe care o realizez la Canal 33 România – un adevărat canal de lumină și de iubire în lumea în care noi trăim, urmăriți-l! – mă simt copleșită de recunoștință și înțeleg că fac și eu parte dintr-o misiune cu adevărat însemnată.

Am participat sâmbăta trecută, la București, la un eveniment față în față cu cele trei doamne de la Calea Cunoașterii, o întâlnire miraculoasă în care Petra, cu puterile ei uimitoare pe care i le-a încredințat Dumnezeu, a făcut o lucrare mare, demnă de toate aducerile aminte și de toate marile transformări înspre bine ale vieților noastre. O lucrare de curățare energetică și de vindecare spirituală. O întâlnire în care s-au deschis portaluri prin care darurile au coborât noian asupra noastră. O adunare spirituală în care am simțit că au pus rază lângă rază norocoșii binecuvântați să fie acolo, toți aflați pe drumul marii înălțări întru divinitate.

Dincolo de bucuria întâlnirii față în față după o perioadă atât de mare de izolare, am trăit extazul credinței, al speranței și al înțelesurilor amețitor de profunde despre viața noastră, în care parcă am rătăcit în beznă până acum. Însă astăzi lumina ni se arată în toată măreția ei și vom ști încotro să ne îndreptăm, cu bucurie, cu ușurință, cu bogăție, cu frumusețe în viață. Suntem pe calea cunoașterii.

Petra va avea o astfel de întâlnire miraculoasă și mâine, 19 iunie, de la ora 16, la Zalău, orașul ales în care ea trăiește zi de zi. Iar eu am simțit nevoia să vă spun, din tot sufletul: Mergeți s-o vedeți pe Petra și să lucrați cu ea față în față, mergeți să le întâlniți pe marile preotese de la Calea Cunoașterii și să stați în energia lor, nu pierdeți ocazia să lucrați cu voi înșivă primind un sprijin nespus de prețios, asistați și ajutați de călăuze spirituale de mare forță, care să vă țină de mână când urcați încă o treaptă, una înaltă, spre divinitate. Și veți putea primi și un autograf de la Petra, pe cartea pe care eu am editat-o, Cele mai frumoase miracole, în care Petra ne-a împărtășit uimitoarea sa revelație legată de „Povestea copacului călător”, sau de la o altă autoare extraordinară care va fi acolo, Gabriela Bodea, a cărei istorisire inclusă în volumul miracolelor, „Mărturisire de credință”, o are ca eroină tot pe Petra, dar de data aceasta văzută și povestită de Gabriela Bodea dintr-o cu totul altă perspectivă.

Vă recomand cu cel mai mare entuziasm evenimentul Petrei și al Căii Cunoașterii și sunt absolut sigură că tot ceea ce veți primi într-o astfel de întâlnire va fi spre binele vostru suprem. Mergeți mâine la Zalău și apoi, credeți-mă, veți merge mai departe, tot mai departe, tot mai înalt!

Întâlnire cu Petra la Zalău – Live

Primele fotografii sunt realizate de adoratul meu Paul Buciuta, celelalte le-am făcut eu sau Iza, cu telefonul, la întâlnirea cu Petra de la București.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Spiritualitate

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title