fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Le-am testat și le-am păstrat

de

Am decis ca, la începutul anului, să schimbăm mici detalii din viața noastră ca să ne-o facem mai frumoasă, mai curată, mai ordonată, mai sănătoasă, mai frumoasă. Facem cu toții exerciții de gimnastică minim 5 minute pe zi si dansăm împreună măcar alte 5- 10 minute, asta într-un program strict de antrenament și veselie. Am fost astăzi la medicul de familie și ne-am făcut analize de sânge, iar noi, adulții, ne-am programat și la câteva controale de specialitate și copiii au mers la control stomatologic. Iar în ceea ce privește ritualurile zilnice, am testat timp de două săptămâni periuțele electrice Oral B – schimbându-le între noi pe cele Oral- B SMART 6 6000N cu cele Oral-B PRO, căci capetele sunt interșanjabile, și am decis să le păstrăm, pentru că suntem încântați de rezultate și efecte, iar de obișnuit, evident, ne-am obișnuit imediat, așa cum se întâmplă cu tot ceea ce e bun.

Aveam dinainte câteva review-uri conținând date tehnice precise, din care am reținut, printre altele, că „periuțele de dinți electrice Oral-B Smart 6 6000N și Oral-B PRO 2 2000 cu design inteligent îndepărtează cu până la 100% mai multă placă bacteriană față de o periuță manuală obișnuită și ambele au senzori de presiune, astfel încât gingiile sunt protejate chiar și atunci când aplici o presiune prea mare”.

La care le-am adăugat și noi pe ale întregii noastre familii, autentice, decizând să folosim doar genul acesta de periuțe, de acum înainte:

Eu-mama: E totul mai simplu, e totul mai rapid, senzația de curățenie și netezime a dinților mă face să zâmbesc cu mai multă încredere și bucurie. Îmi place mult, nu vreau să revin la periuța manuală, de ce aș face-o?! În plus, mă încântă cutia modelului Oral-B Smart 6 6000N, se închide ermetic și are loc și pentru rezerve. În 2018 o să călătoresc mult și o să-mi fie ușor să o iau cu mine.

Paul- tata: Nu-mi vine să cred cât de plăcută este senzația de prospețime pe care o ai după ce îți cureți dinții cu o periuță inteligentă. Sunt foarte încântat, merg mai relaxat la culcare, simțind că am dinții foarte curați.

Victor – fiul: Cel mai mult îmi place faptul că periuța se oprește atunci când apeși prea tare pe dinte sau pe gingie. Se aprinde și un beculeț roșu, iar asta mi se pare cool, dar mă face și să mă simt bine, în siguranță. Oricum, gingiile nu îmi mai sângerează niciodată la spălat.

Ilona – fiica cea mare: Am mai avut, mai demult, periuțe electrice și știam deja că o astfel de periuță îți curăță mai bine dinții decât una manuală -, dar li se terminau bateriile și nu mai ajungeam să le înlocuiesc. Îmi place că acum o pot încărca la priză, are un încărcător ușor de folosit, pe care îl țin chiar în baie și o încarc fără probleme, o dată la trei-patru zile.

Iza – mezina: Problema este că dacă pui prea multă pastă pe periuță și pornești periuța înainte de-a o așeza pe dinți, pasta zboară și stropește oglinda, pe mine m-a stropit și pe față. Trebuie să fiu atentă să nu pun pastă prea multă. Îmi place mult mai mult să folosesc noua periuță, e ca o jucărie și îmi curăță prefect dinții, mama mă controlează mai rar și mă laudă că m-am spălat bine.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Review

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title