„Avem o singură viață și, când nu iubim, o mie de morți.“

Primele întâlniri. Plantur 39

de

Întotdeauna perioadele primelor întâlniri sunt pline de frumusețe și emoții. De tatonări și de încercări, de ajustări și de descoperiri. Iar dacă recunosc că nu mai merg, de-un lung și fericit deceniu, la întâlniri, îmi păstrez micile mele ritualuri în spațiul și timpul meu de răsfăț în care îmi dau voie să descopăr produse noi, secrete noi de frumusețe și de sănătate și să le dau, cu drag, mai departe, către cei care au nevoie de ele.

V-am vorbit în urmă cu două săptămâni despre provocarea Plantur 39 și despre faptul că am început să folosesc produsele de îngrijire a părului care conțin un complex de phyto-cafeină menit să contracareze căderea prematură a părului venită ca efect al scăderii inevitabile a nivelului de estrogeni după 40 de ani, gama de produse Plantur 39 oferind energie firului de păr. Șamponul, balsamul și tonicul sunt ajutoarele de nădejde pentru femeile care nu vor să abdice de la tinerețea părului. Cum acționează? Deși sunt multe studii științifice și formule sofisticate la mijloc, cred că este de ajuns să spun că, în principal, cafeina activă din gama Plantur 39 pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale și este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore. De aceea, efectele utilizării produselor sunt maxime atunci când ele sunt aplicate zilnic.

Cum au fost pentru mine zilele descoperirii gamei Plantur 39? Pline de farmec și de un miros proaspăt, de plante abia culese din grădină, un miros care, la fiecare aplicare de produs, îmi încântă simțurile, aproape la fel de mult ca încrederea că voi obține rezultate bune și că părul meu își va reveni la învolburarea de odinioară.

Mai întâi mi-am propus să mă spăl pe cap cu șamponul Plantur 39 o zi da, una nu, și să folosesc tonicul la fel, în zilele alternative. Dar am observat că nu mi se îngrașă părul după ce aplic tonicul pe rădăcini, mai ales dacă îl aplic seara și, până dimineață, se absoarbe și se usucă perfect, așa că am avut și câte două zile la rând în care am aplicat tonicul Plantur 39 pe pielea capului și abia a treia zi m-am spălat din nou cu șamponul din aceeași gamă, am folosit și puțin balsam și apoi m-am coafat. Și culmea este că, deși este de așteptat ca reducerea masivă a căderii părului să devină vizibilă abia după trei, patru luni de folosire a produselor, chiar dacă nu au trecut decât două săptămâni de când am așezat sticluțele verzi de Plantur 39 în sanctuarul frumuseții mele, părul meu deja arată mai bine și are mai mult volum și mai multă suplețe.

Voi reveni cu impresii despre rezultate și mai clare, la o lună de la începerea utilizării produselor cu complex de phito-cafeină pentru îngrijirea părului, căci drumul meu cu Plantur 39 merge mai departe. Și nu uitați de concursul nostru la care vă rog să vă înscrieți: Tinerețe pentru păr- Plantur 39. O invitație la CONCURS

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title