fbpx
„Doamne, n-am genunchi să-ți mulțumesc! – Magda Isanos“

Întoarcerea la silueta de vară

de

Le-am invidiat dintotdeauna pe colegele mele care nu-și făceau griji pentru siluetă și mărturisesc că m-am luptat tot timpul cu contururile mele pe care le-am vrut întotdeauna, dar întotdeauna!, altfel decât se desenau în simplul mers al evoluției mele prin vârste.

De fapt, trăiesc cu impresia că oricât de mult am fi învățat de-a lungul vieții, rămânem cu o puzderie de nesiguranțe în noi, pe care trebuie să le extragem cu forcepsul ca să ajungem, în sfârșit, la acea mult căutată stare de bine, de împăcare și, până la urmă, de iubire de noi înșine, fără de care nimic nu poate să fie posibil.

Pentru că învățăm mult prin școli, avem cel mai adesea performanțe profesionale, dar pe linia acceptării de noi înșine zău că nu reușim să mergem prea departe… Printre nenumăratele mele neștiințe, parcă mai mult ca niciodată acum, când, în sfârșit, s-a pârguit vara, m-am lovit de senzația că nu știu cum să îmi arăt iubirea și grija față de corpul meu… Eu mă înfofolesc toată iarna și abia când sună dulcele corn al verii îmi aduc aminte că aș avea nevoie să arăt cât de cât suportabil privirii și în haine mai puțin acoperitoare și, dacă se poate, chiar și în costum de baie, fiindcă, vrând-nevrând (mai mult nevrând), pe malul mării sau al piscinei trebuie să mă dezbrac.

Într-un hei-rup care îmbină entuziasmul cu disperarea, am pornit în lume să găsesc soluții și, pentru început, am ajuns până la Cluj, unde minunata Georgiana Spătaru susține cursul de înlăturare a cauzelor emoționale care duc la îngrășare. De acolo am adus în bagaj decizia de-a mă întoarce la un corp mai zvelt și la o iubire pentru mine de care cam uitasem și, dacă tot am fost în orașul frumuseții, acolo unde gamele Farmec și Gerovital sunt la ele acasă, am așezat alături de gândul cel nou căpătat, cum că merit cu adevărat să fiu frumoasă, și un set de fiole Gerovital H3 Equilibrium, care conțin un activator de remodelare corporală ce face, pur și simplu, minuni atunci când este aplicat înainte de masaj, căci este un ser cu acțiune intensă de drenaj al fluidelor și toxinelor acumulate în organism și de stimulare a microcirculației, alături de o genială cremă anticelulitică Gerovital H3 Equilibrium care, în afară că e ușoară, plăcută, delicat parfumată, conţine un complex de ingredienţi cu activitate anticelulitică atestată.

Nici nu mai știu cum m-am descurcat fără ele verile trecute. Nu mai știu cum m-am descurcat fără ele restul vieții, de fapt, căci acum totul a devenit simplu, minunat și parfumat. De când mi-am recuperat încrederea în frumusețe, am început și să fac sport – de două ori pe săptămână, deși știu că ar trebui de trei ori – , și să merg cât de des pot la masajul de remodelare cu bețe de bambus, care desăvârșește temeinic acțiunea de înlăturare a celulitei pe care am început-o cu produsele magice din gama Equilibrium. Iar pentru vara asta am ambiții mari și planuri pentru măsuri mici la jeanși, la șort și la costumul de baie pe care vreau să-l port, dacă nu cu trufie de fotomodel, măcar cu demnitate de doamnă ajunsă la a doua tinerețe și la a nenumărata vară a ispitelor, a coapselor netede și a speranțelor fără sfârșit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title